Kulttuurin ystävät

Kulttuurin ystävät ovat Oloruru olohuone ry:n kannatusjäseniä tai Rovaniemen Taiteiden yön yhteistyökumppaneita. Oloruru olohuone on kulttuurituottajien ja visuaalisten suunnittelijoiden yhteisö. Luomme huikeita, poikkitaiteellisia, monenkirjavia ja mieleenpainuvia kulttuurikokemuksia Rovaniemen alueella. Rovaniemen Taiteiden yö on yhdistyksen tuottama tapahtuma.

Kannatusjäsenyys

Kannatusjäsenyyden hinta

  • Yksityishenkilölle 50€
  • Yhdistyksille ja yhteisöille 100€
  • Yrityksille 200€

Kannatusjäsenen edut:

  • Tuet paikallista kulttuuria
  • Saat logosi Rovaniemen Taiteiden yön sekä yhdistyksen tuleville nettisivuille
  • Some-näkyvyys yhdistyksille ja yrityksille Kiitos-julkaisun muodossa Taiteiden yön jälkeen, sisältäen logon sekä Instagram-tilin merkitsemisen julkaisuun

Voit hakea kannatusjäseneksi laittamalla sähköpostia osoitteeseen rovaniementaiteidenyo@gmail.com

Huom! Kannatusjäsenmaksu kohdistuu yhdistykselle ja se voidaan käyttää myös muuhun yhdistyksen toimintaan.

Yhteistyökumppanuus

Yhteistyökumppanuuden rahallinen arvo on alkaen 500€, pääyhteistyökumppanuus alkaen 1000€. Yhteistyökumppanit ovat yhtälailla kulttuurin ystäviä, mutta tuki kohdistuu vain Rovaniemen Taiteiden yölle. Yhteistyökumppanit mainitaan kaikkien kulttuurin ystävien Kiitos-julkaisussa, mutta lisäksi kukin yhteistyökumppani saa oman logolla varustetun julkaisun ennen Taiteiden yötä. Yhteistyökumppanin muuta mainosmateriaalia on mahdollista sijoittaa valittujen tapahtumien yhteyteen. Yhteistyökumppanien logot ovat Rovaniemen Taiteiden yön sivustolla joka sivun alareunassa näkyvän Kulttuurin ystävät -osion ylimpänä.

Yhteistyökumppanuus voi sisältää taloudellisen tuen lisäksi tai sijasta esimerkiksi tilan tarjoamisen, laitteiden lainauksen ja/tai muita tarjolla olevia resursseja.